Site Loader

IMG_0604

Til snack havde jeg lavet nogle friterede kugler med laks og ricotta

IMG_0613

Den første lille ret bestod af rå kammusling, pastinakpure og sprøde grøntsager. Retten blev serveret med hjemmebagt brød efter denne opskrift

IMG_0616

Ret nummer 2 var asiatisk inspireret torsk, den bestod af stegt torsk, ærte pure, bagte og grillede forårsløg, sprøde glasnudler, grøn chili, friske og tørrede koriander.

IMG_0629

Nummer 3 ret var rørt tatar med estragon mayo og spiralfritter.

IMG_0636

4. ret eller første dessert var små upsidedown æblekager med vaniljeis, frisk æble og kanel

IMG_0648

5. og sidste ret var chokoladekage med råsyltede jordbær, marengs, karamel og rabarbersorbet

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.