Amerikanske ricotta pandekager med frisk frugt

Ricotta pandekager (ca. 8 store pandekager)

  • 1 dl ricotta
  • 2 æg
  • 2 spsk smør (smeltet)
  • 2 spsk sukker
  • 3 dl mælk
  • 3 dl hvedemel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1/3 tsk vaniljepulver (eller 1,5 sk vaniljesukker)
  • 1 nip salt

Bland først æg, smør og ricotta for sig og mel, sukker, salt, bagepulver og vanilje i en anden skål. Sigt de tørre ingredienser ned til æggeblandingen og tilføj mælken, pisk kort tid til der ikke er store melklumper. Steg pandekagerne på en tør non-stick pande ved middel-høj varme, vend pandekagerne når der kommer små bobler i dejen.

Tilbehør:

  • Frisk frugt (fx. jordbær, blåbær og ananas)
  • Ricotta
  • Sirup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *