Asiatisk inspireret stegt torsk med grillede forårsløg og ærtepure

IMG_0615

8 personer

Bagte og grillede forårsløg

  • 16 forårsløg
  • 3 spsk sesamolie
  • salt
  • saft og skal fra en øko lime

Rens forårsløg og skær toppen af. Kom dem i staniol sammen med olie salt og lime, Pak dem godt ind i staniol så dampen ikke kan komme ud. bag dem ved 140 grader i 1 time, Lad dem køle helt af inden pakken åbnes. Grill dem ved høj varme i 1-2 minutter på hver side.

Ærtepure

  • 200 gr frosne ærter
  • 50 gr smør
  • 0,5 dl fløde
  • Saft fra 1 lime
  • salt

Varm ærterne og blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt.

Torsk

  • Torsk
  • salt
  • olie

Steg torsken på en meget varm pande med olie ca. 2 på hver side og krydder med salt.

Anretning

  • Glasnudler
  • Olie til fritering
  • tørrede koriander
  • friske koriander
  • Lime
  • Grøn chili
  • Chiliflager

Friter glanudlerne i olien ved 170 grader til de puffer op. Skær chilien i tynde skiver.

Jeg lavede en tallerken med koriander, chiliflager og lime, til at stille på bordet, så man selv kunne krydre sin ret.

IMG_0617

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *