Asiatisk kyllingsuppe med firkantede nudler og vagtelæg

Asiatisk Kyllingsuppe 4 personer:

  • 2 kyllingeskrog (+2 lår eller bryster til fyld i suppen)
  • 2 stængler citrongras
  • 2 bird eye chilier
  • 2 cm galanga (eller ingefær)
  • 3 spsk fiskesauce
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk koriander frø
  • 1 lille bundt koriander stængler
  • 1 løg
  • 1 gulerod

Skær ingredienser i grove mindre stykker kom det i en stor gryde og dæk med vand. Lad fonden koge i mindst 1 time under låg gerne 4-6 timer. Når suppen er færdig, pilles kødet fra og resten af fyldet kasseres. Hvis suppen ikke er koncentreret nok koges den lidt mere ind og smages til med salt til sidst.

 

Fyld 

  • Firkantede risnudler
  • Kød fra suppe
  • Forårsløg
  • Vagtelæg
  • Edamamebønner (uden bælg)
  • Chili til topping

Kog æggene 2,5 – 3 minutter. Skær forårsløgene i mindre stykker og blancher dem kort. Nudlerne koges i til de er færdige (ca. 5 min). Kødet og bønnerne varmes i suppen. Chilien skæres fint ud og servere evt. ved siden af.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *