Bagte rodfrugter med ricotta og balsamico

Retten kan både serveres som en let aftensmad eller tilbehør til fx kød eller fisk.

Hovedret til ca. 4 personer 

  • 2 kg blandede rodfrugter (jeg brugte gulerødder, persillerødder, rødbeder og jordskokker)
  • 1-2 spks olivenolie
  • Salt og peber (evt. andre krydderrier)
  • 1 pk ricotta (250 gr)
  • ca. 3 spsk balsamicoglace
  • 1 lille bundt persille

Vask og skær rodfrugterne i mindre stykker. fordel dem på en bageplade med bagepapir, fordel olien og krydder med salt, peber og evt. andre krydderier alt efter hvad man har. Bag rodfrugterne i ovnen ved 200 grader i 45-60 min.

Anret rodfrugterne, top med balsamico, ricotta og hakket persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *