Bananbrød med chokoladestykker

Denne super hurtige opskrift på en sundere banankage, kan nemt også laves som muffins eller pandekager, steg plot dejen på en smurt pande eller fordel dejen i muffinforme og bag i ovnen i ca. 10 min ved 200 grader.

Tid: 5 minutter + 25 minutter i ovnen

Opskrift til 6 personer

  • 3 meget modne bananer (med brune pletter)
  • 3 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 gr mørk chokolade
  • 2 spsk peanutbutter
  • ½ tsk stødt kanel
  • 1 nip salt

Kom alle ingredienserne på nær chokolade i en blender og blend i 2-3 minutter, vend chokolade i. Kom dejen op i en rugbrødsform beklædt med bagepapir, bag kagen i en 200 grader forvarmet ovn i 25 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *