Site Loader

Opskriften til ca. 8 personer

  • 2 tsk spidkommen (hel)
  • 2 tsk koriander (hel)
  • 1-2 tsk chiliflager
  • 1-2 tsk chilipulver
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 knsp kanel (eller mere)
  • 5 fed hvidløg
  • 3 løg
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 kg hakket oksekød (8-12%) evt. udskrift halvdelen med noget som ikke er hakket.
  • 3 gulerødder (groft revet)
  • 3 dåser hakket tomat
  • 1-2 friske chilier (hakket)
  • 100 gr tørrede hestebønner (udblødt og kogt)
  • 200 gr tørrede hvide bønner (udblødt og kogt)
  • 2-3 tsk salt (smag til)
  • 5 dl okse bouillon
  • 50 gr mørk chokolade (70-85%)

Hak løg og hvidløg. Knus de hele krydderier. Steg løg, hvidløg, chilipulver, chiliflager, spidskommen, koriander, kanel i 2 spsk olie til løgene har taget farve, kom derefter blandingen op på en tallerken mens kødet steges ved hård varme i resten af olien. Bland kød, løg, tomater, gulerødder, bouillon, chili og salt sammen og lad det simre 1-3 timer under låg. Tilsæt derefter bønnerne og chokoladen og giv den 20 minutter mere.

Server med Creme fraiche/skyr, nachos, salsa, avokado, brød, koriander og ekstra chili

Frisk salsa

  • Tomater
  • Agurk
  • Rødløg
  • Peberfrugt
  • Koriander
  • Salt, sukker og peber

 

img_4287

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.