Site Loader

Chokolademuffin ca. 12-14 stk

  • 200 gr blødt smør
  • 200 gr sukker
  • 200 gr mel
  • 1 vanilje sukker
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk bagepulver
  •  0,5 tsk natron
  • 3 spsk bagepulver
  • 150-200 gr mørk chokolde

Pisk smør, sukker og vaniljesukker til en luftig blanding, pisk 1 æg i ad gangen. Bland alle de tørre ingredienser og sigt dem. Bland de tørre ingredienser i sukker blandingen sammen med mælken, rør til der ikke er flere mel-klumper. Hak chokoladen groft og vend det i. Kom dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 180 grade i 12-15 minutter.

Chokolade-kaffe smørcreme 

  • 200 gr blødt smør
  • 350 gr flormelis
  • 50 gr smeltet mørk chokolade
  • 2-3 spsk stærk kaffe

Pisk ingredienserne på nær chokoladen til det bliver luftig, tilsæt chokoladen mens der piskes. Kom smørcremen i en sprøjtepose, pynt de afkølede muffins med smørcreme, krystalliseret chokolade, chokoladeflager, kaffebønner og guldflager.

 

Krystalliseret mørk chokolade 

  • 100 gr mørk chokolade
  • 100 gr sukker
  • 100 gr vand

Hak chokoladen fint. Kog vand og sukker op til at temperaturen rammer 130 grader, når den gør det piskes der kraftigt samtidig med at chokoladen kommes i.

 

 

Mia

One Reply to “Chokolade, kaffe cupcake”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.