Site Loader

Daddelbare med nødder og kakao (12 stk.)

  • 300 gr friske dadler (uden sten)
  • 1 dl kokosmel
  • 1 dl mandler eller cashewnødder
  • 2 spsk chiafrø
  • 2 spsk peanutbutter
  • 3 spsk kakaopulver
  • 1 nip kanel
  • 250 gr mørk chokolade
  • Toppings: kakaonips, kokosflager og frysetørrede hindbær

Kom alle ingredienserne i en foodprocesser eller over flere gange i en minihakker. Ælt massen sammen med hænderne og form den til en passende størrelse firkant med en højde på ca. 1,5 cm. Læg gerne massen på køl lidt tid inden den skæres ud i barer.

Temperer chokoladen, dyp de kolde barer i chokoladen, og dyb dem derefter i den valgte topping.

Man kan variere opskriften med forskellige ingredienser og smage, fx disse kakaokugler med krydderier.

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.