Site Loader

Kaffe mousse:

  • 5 spsk meget stærk Vietnamesisk kaffe
  • 4 dl piskefløde
  • 2 spsk kokossukker (eller rørsukker)
  • 4 bl. husblas

Læg husblassen i blød i koldt vand i mindst 10 min. Pisk fløden til lind flødeskum. Husblassen varmes i en gryde eller kop i microbølgeovnen, sammen med sukker og ca. halvdelen af kaffen. Når husblassen er opløst tilsættes det sidste kaffe og derefter røres 1/3 af flødeskummet i og til sidst vendes det hele sammen (i den kolde store skål). Kom moussen i en sprøjte pose og fyldt chokoladeskallerne med moussen.

Banankage:

  • 4 modne bananer
  • 4 æg
  • 1,5 dl mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 spsk kokossukker (eller rørsukker)

Kom alle ingredienserne i en blender og blend til der ikke er flere klumper. Kom dejen i en springform klædt med bagepapir og bag i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader.

Samling og anretning:

  • 300 gr chokolade (tempereret og støbt i halvcirkler)
  • Dulce de leche (en dåse kondenceret mælk kogt 4 timer i vand)
  • Krystaliseret mørk chokolade
  • Vietnamesiske kaffebønner (groft knust i en morter)

Her et billede af vietnamesisk drip-coffee fra et virkeligt fint tehus i Hoi An.

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.