Site Loader

Til dessert til min konfirmation havde jeg bestemt mig for, at jeg selv ville lave et “elegant” kagebord. Alle tingene var hjemmelavet og jeg havde prøvet på at lave noget for enhver smag. Jeg vil nok sige at det hele blev noget mere besværligt og tidskrævende at lave da jeg brækkede armen 2,5 før at jeg skulle konfirmeres.

Kagebordet bested af:

  • Blodappelsin macarons med mørk chokolade. Dem her
  • “Intens” mørk chokoladekage, med chokoladebund og chokolademousse. Lavet efter denne opskrift.
  • Marengs med frysetørrede bær
  • Lagkage med nøddebund, lakridssirup, brombærmousse og yoghurtvaniljemousse, pyntet med marcispan og glasur blomster.
  • Mini cupcakes, med vaniljebund og creamcheese frosting med passionfrugt.

IMG_6013

Mia

4 Replies to “Elegant kagebord – Desserten til min konfirmation”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.