Farverig brunch tallerken

Tomat salat med mozzarella (3 personer)

  • 2 store tomater
  • 1 kugle mozzarelle
  • 1 tsk persille olie (gerne basilikum og olivenolie)
  • Flagesalt

Skær tomat og ost i skiver og anret med olie og salt.

Spejlæg med sødekartofler og spinat (3 personer)

  • 1 sød kartoffel
  • 100 gr frossen helbladet spinat (gerne frisk)
  • 3 spsk oliven olie
  • 3 æg
  • Salt og peber

Skyl kartoflen og skær den ud i terne steg i en spsk olie på panden i 20 minutters tid, tilføj spinat og steg lidt videre på en anden pande varmes 2 spsk olie ved høj varme, æggene steges og det skrues ned på lav varme. Krydder både kartofler og æg med salt og peber.

Pandekager med kokos og banan (ca 10 små pandekager)

  • 1 banan
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 dl boghvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 4 friske dadler
  • 0,5 dl havregryn
  • 1 nip Salt
  • Kokosolie til stegning
  • Topping: banan, granatæble, kakaonips, kokoschips og honning eller sirup

Bland alle ingredienserne til dejen sammen i en blender, blend i 2-3 minutter, eller til at der ikke er flere hele havregryn. Steg på en pande med kokosolie ved middel varme.

Andre ting til brunch tallerkenen

  • Appelsin både
  • Grapefrugt
  • Rugbrødschips
  • Tørret pølse
  • gedeost med honning
  • Rugbrød med avokado og flagesalt
  • Yoghurt med hjemmelavet mysli og granatæblekerner
  • Kaffe eller te

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *