Farverig vietnamesisk dessert med knust is

“Falske” granatæblekerne 

  • vandkastanjer (fra dåse)
  • Rød farve
  • Majsstivelse.

Dræn vandkastanjerne, skær dem i helt små tern. Kom dem i en skål er rør rund med rød farve til de er den ønskede farve. Derefter vendes de røde vandkastanje tern med (rigeligt) majs stivelse og det restende sigtes fra. De blanches eller koges i en stor gryde med kogende vand i ca. 2-3 minutter (eller til de flyder til overfladen)

Skal helst ikke på køl i flere inden brug, da konsistensen så vil ændre sig.

Samling/anretning

  • Grønne dessert nudler (koges efter anvisning)
  • Falske granatæblekerner
  • 1 dåse jack fruit
  • 1 dåse rambutan
  • 2 dåser kokosmælk
  • Knust is
  • Evt. vodka (hvis man vil lave en cocktail udgave af desserten)

Kokosmælken koges op med noget af siruppen fra frugterne. (smages til efter hvor sød man kan lide det) Kokosblandingen køles af og vodka tilsættes evt. efter smag. Frugterne skæres i mindre passende stykker. Kom fyldet i glas eller skåle, hæld kokossiruppen over og top med knust is. Desserten kan også serveres i en stor bowl hvor fyldet og kokosen er blandet i forvejen, og knust is ved siden af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *