Farverige sommerruller med kylling

V i fik en del friske forårsruller eller sommerruller (som de også bliver kaldt) i Vietnam. Der er de klassisk fyldt med: Rejer, Svinekød, Risnudler, Forårsløg og krydderurter. Men man kan jo nemt lave dem, lige med det slags fyld man bedst kan lide eller det man lige har. Fyldet skæres bare i pasende størrelse (helst aflangt). Ris papiret dyppes kort i koldt vand, og så fylder man bare med fyld, pas på med at overfylde da det ellers er meget svært at rulle den pænt. Server med en dip, fx peanut-dip eller dip med fiskesauce, soya, chili, sukker og hvidløg.

Man skal bare have

  • Rispapir
  • Vand

Jeg brugte:  

  • Rødpeber
  • Gulerødder
  • Forårsløg
  • Spinat
  • Kål
  • Avokado
  • Stegt kylling

Inspirration til fyld:

  • Røget laks
  • Stegt fisk
  • Rejer
  • Rød Oksekød i skiver
  • Agurk
  • Chili
  • Salat
  • ….

IMG_4167 IMG_4177

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *