Fyldig salat til madpakken med kikærter, rødbede og tahindressing

Opskrift til 4 madpakker/frokoster 

  • 6 dl kogte kikærter (eller ca. 2 dåser)
  • 1 bundt persille
  • 1-2 fed hvidløg (fint revet)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 kg rødbeder
  • Salt (evt. krydderier eller krydderurter til rødbederne)
  • 4 gulerødder
  • Frisk spinat

Dressing 

  • 4 spsk tahin
  • 2 tsk citron eller limesaft
  • 1/2-1 dl vand
  • Salt
  • 1/2 tsk Honning
  • 1 fed hvidløg (fint revet)

Skyld eller skræl rødbederne og skær dem i mindre tern, vend dem i olie og krydderier og bag den i ovnen på ved 200 grader i 30-40 min.

Hak persillen fint og bland den med hvidløg, kikærter og salt.

Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og juster tykkelsen med vand.

Hak gulerødderne i tynde skiver og riv spinatbladenede i mindre stykker. Anret salaten i 4 bøtter og top med dressing og evt. lidt sesam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *