Glass noodle bowl

Opskrift til 4 personer

  • 1 pk. glasnudler
  • 1 bundt forårsløg (det grønne)
  • 1 rødpeber eller snackpeber
  • 1 mango
  • 400 gr. kalkunbryst (eller andet kød, man kan sagtens bruge kylling eller oksekød)
  • Salt
  • 1 spsk sort sesam
  • 0,5 lille rødkål
  • 2,5 spsk sesam olie
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 spsk soya
  • 1 tsk chiliflager

Kødet skæres i mindre stykker saltes lidt og steges i lidt olie på en pande. Glasnudlerne koges efter anvisningen på pakken og skyldes i koldt vand, så de ikke hænger sammen. Mangoen, forårsløgende og peberfrugten skæres i tynde skiver. Rødkålen snittes fint på en mandolin eller med en kniv, dte vendes sammen med sesamolie, fiskesauce, soya og chili, lad det trække i 2-5 min.

Anret i en skål med nudler nederst og de forskellige tilbehør rundt i kanten og drys til sidst med sort sesam.

Glasnudel skål, med kalkun, mango, peberfrugt, forårsløg og rødkål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *