Hjemmebagt italiensk brød med store lufthuller

IMG_0499 Super lækre og nemme hjemmebagte italienske boller med kun 4 ingredienser.

Opskrift til ca. 10 boller.

  • 5 dl. lunkent vand
  • 9 dl. Hvedemel
  • 2 tsk salt
  • 15-20 gr gær

Opløs salten og gæren i vandet og kom det i en røre maskine sammen med melet, og rør det med “den flade dejkrog” i 2 minutter, stop deretfer maskinen og lad dejen hvile i 10 minutter. Rør igen til dejen så småt begynder at samle sig og skift krogen til en dejkrog og rør til dejen slipper bunden af skålen. Lad dejen stå et lunt sted og hæve i ca. 3-4 timer, og bag dem i en meget varm ovn (250-300 grader) i ca 10 minutter.

Bollerne er super lækre til morgen bordet, aftensmaden, tapas og de er også rigtig gode til sandwich dagen efter. IMG_0496

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *