Hjemmelavede Doughnuts

Opskrift til 35 stk 

  • 0,5 l. Mælk
  • 150 gr sukker
  • 150 gr smør
  • 75 gr. gær
  • 1200-1300 gr hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 3 æg
  • Olie til fritering

Lun mælk, salt, sukker og smør, kom gær og æg i når blandingen har stuetemperatur. Kom Melen op i en røre maskine og bland alle ingredienserne sammen og lad det ælte et par minutter. Lad dejen hæve i 20 minutter. Rul dejen ud på en tykkelse af ca 1 cm. og stik doughnutsene ud med 2 udstikkere i forskellige størrelser (eller 2 glas). Lad den hæve igen i ca. 1 time. Varm til omkring 180 grader, og friter i 2 min på hver side. Lad den dryppe af på fedtsugende papir. Pynt først når de er kølet af.

Glasur/pynt

  • Flormelis
  • Mælk/vand
  • Kakaopulver
  • Krymmel

IMG_4181

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *