Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade

IMG_0450

3-4 personer

  • 400 gr hvid fisk
  • 2 æg
  • 2 spsk mel
  • 1 tsk salt
  • 1 bundt purløg eller dild finthakket
  • lidt peber efter smag
  • Smør og olie til stegning

hak fisken og rør det sammen med de andre ingredinser. (eller blend alle ingredienserne sammen). Og steg dem på en middelvarm pande i smør og olie, i et par minutter på hver side.

Remoulade

  • 1 lille glas pickles (jeg brugte hjemmelavede)
  • 2 spsk god mayo (hjemmelavet)
  • 2 spsk cremefraiche
  • 0,5 gurkemaje
  • salt
  • peber
  • evt. sukker

Hak picklesen fint evt. på en minihakker. Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Hvis man gerne vil have den mere gul så tilsæt mere gurkemeje. På billedet er den ikke så gul med hvis man lader den stå et par timer eller natten over bliver den meget mere gul.

Server de lune fiskefrikadeller med den hjemmelavede remoulade og godt rugbrød.IMG_0452

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *