Site Loader

Opskrift til ca 200 pebernødder (afhænger af størrelsen)

  • 250 gr Smeltet smør
  • 250 gr Sukker
  • 500 gr Mel
  • 1 tsk Natron
  • 1 tsk Bagepulver
  • 0,5 – 1 tsk Stødte ingefær
  • 0,5 tsk knust Peber
  • 0,5 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk Vaniljesukker (gerne hjemmelavet)
  • 1 Æg
  • 1 dl Fløde (el. evt. mælk)

Bland alle de tørre ingredienser, og rør derefter alle ingredienserne sammen til der ikke er flere klumper. Tril pebernødderne eller kom dejen på køl. Den kan holde 1-2 uger i køleskab, men man kan med fordel trille en stor portion pebernødder og fryse dem ned, så er det nemt at bage den direkte fra frost. Pebernødderne skal bages ved 200 grader i 5-10 minutter. (tjek undevejs, det afhænger meget af hvor store de er).

img_5685  img_5692  img_5707

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.