Site Loader

Lammekebab

  • 0,5 tsk tørrethvidløg
  • 2 tsk salt
  • 2 spsk garam masala
  • 1,5 spsk asani
  • 5 dl græsk yoghurt
  • 0,5 tsk røget paprika
  • 1,3 kg kølle
  • 0,5 tsk oregano
  • 1 lille lammekølle (noget af kødet blev brugt til indisk lammecurry)

Bland alle krydderierne med den græske yoghurt. Lad lammekøllen marinere i mindst 12 timer, gerne lidt længere. Kom evt. kødet og marinaden i en frysepose og maser den lidt en gang i mellem, mens den hviler. Kom køllen med den græske yoghurt i et ildfast fad og bag den i ovnen ved 170 grader i 1 – 1,5 time. Vend den gerne et par gange undervejs. Til sidst kan man grille den 5 minutter på hver side eller 10 minutter i ovnen ved høj temperatur eller grill.

Server med pitabrød eller fladbrød, og tomat, agurk, løg og dressing.

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.