Site Loader

Opskrift til 4 personer

  • 3 æg
  • Ca. 3 dl mel
  • 4 spsk flødeost (eller fløde)
  • 4 stykker laks
  • Grønne bønner (evt. fra frost)
  • Olivenolie
  • Parmasan
  • Salt (og evt. lidt citronskal)

Bland æg og mel sammen (enten i en minihakker eller i hånden) og ælt det i hånden i ca 10 minutter. Lad dejen hvile midst et kvarter, og rul derefter dejen ud på en pasta maskine eller i hånden. Kog pastaerne i kogende, saltet vand i 2-3 min. Rør pastaerne sammen med flødeost (og evt. lidt citronskal) på en pande. Bønnerne vendes sammen med lidt olie og salt og bages i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Fjerne skindet fra laksen og skær det i tern (et lille tip er at man kan stege laksen det ved høj varme i 30 sekunder på skindsiden og så bare nemt trække det af) Steg lakseternene i olie på en varm pande i et par minutter. Anret det hele og riv parmesanost over.

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.