Site Loader
Hot Pot - Jeg vil kalde det en asiatisk udgave af fondue
Hot Pot – En asiatisk udgave af fondue bare uden olie men med massere af smag. 

Jeg har aldrig fået en “rigtig” hot pot, altså i asien på sådan en restaurant der laver det. Men så vidt jeg har læst mig til er det en måde at spise på/ en ret, hvor man får serveret en masse forskellige rå grøntsager og råt kød/fisk. Og så er der en stor gryde med suppe/boullion med varme under så den er helt varm. Og princippet er så at man vælger noget kød/grønt som man så tilbereder i vandet, og man så også spise suppen.

  • En masse grøntsager efter eget valg (jeg brugte forskellige svampe, rød peber, bambus skud, broccoli, forårsløg og gulerødder)
  • Kød og fisk efter eget valg (jeg brugte torsk, tigerrejer og oksekød)
  • Koriander eller andre krydderurter (kan undlades)
  • Boullion el. smagsgiver til suppne (jeg brugte rød karry pasta, fiskesauce, kyllingeboullin, sesamolie og soya)

Alle grøntsagerne skæres i passende stykker gerne lidt aflange så man kan spise med pinde. Kødet/fisken skæres ud, jeg valgte at lyn stege det lidt først men det behøver man ikke. Lav suppen og smag den til.

Server alle tingene på bordet og stil suppen i midten og brug gerne en gryde der kan holde på varmen form eksempel en støbejerns gryde, (Hvis man ikke har et blus ovre på midten af bordet)

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.