Site Loader

Opskrift til 4 personer:

  • 1 spsk garam masala
  • 1 knsp chiliflager
  • 2 spsk karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 spsk mustard cream
  • 2 løg
  • 2 spsk olie
  • 500 gr lammekød i tern (jeg brugte kød fra en lammekølle)
  • 1 dåse tomat
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk salt
  • 0,5 l. lamme eller okse fond
  • 6 fed hvidløg
  • 2 bagekartofler

Rist krydderierne på en tør pande til de begynder at dufte. Kødet brunes ved høj varme i 1 spsk olien lidt af gangen. Hak løg og hvidløg og steg dem i 1 spsk olie, efter et par minutter tilsættes mustard cream, derefter tilsættes krydderierne, kødet, tomat, fond, salt og kokosmælk. Lad det simre i 20-40 minutter. Skær kartoflerne i tern og tilsæt dem til curry´en, lad den simre videre i ca. 30 minutter. Smag til med salt.

Server som her med hjemmebagte chapati 

Mia

One Reply to “Indisk Lammecurry”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.