Kaffe i Hanoi

I Vietnam fik vi drukket rigtig meget lækker kaffe og specielt iskaffe. Alle Vietnamesiere har har stor tradition for kaffe men specielt  i Hanoi, var der rigtig mange små kaffebarer og butikker.

IMG_1364

Vi drak mest traditionel iskaffe, men vi fik også prøvet denne eeg-coffee et par gange. Den består af stærk kaffe og luftig ægge snaps, og den bliver enten serveret kold eller varm (ofte i et vandbad). Selvom det måske lyder meget underligt så er det helt klart hvert at prøve hvis man kommer til Hanoi.

IMG_1335 Vietnamesisk kaffe er dripcoffee, altså det er lavet på kander ligesom på billedet, hvor vandet efternavnet drypper igennem det kværnede kaffe.

Den traditionelle is kaffe består af noget meget stærk kaffe svarende til espresso, og massere af isterninger og så enten sukker eller kondenseretmælk. Der er ikke meget mere ind en mundfuld men de lokale kan sagtens bruge meget lang tid, da de spiser den med en ske.

IMG_1196 Der er utroelig mange små kaffebarer i Hanoi, nogler gade var der helt vildt mange. Super hyggelige og meget lækker kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *