Site Loader

Kagen er sammensat af nogle sprøde, tynde kager med sesam og pistacie, mellem lagene er der skum vendt med kokosvanilje creme og frisk granatæble. Kagerne er bedst at spise kort tid efter de er samlet så bundene ikke bliver for bløde.

Sprøde sesam, pistacie kager (ca. 20-30 småkager)

  • 2 æggehvider
  • 3/4 dl sukker
  • 2 spsk smeltet smør
  • 3 spsk mel
  • 1 dl fint hakkede pistacienødder
  • 1/2 dl sesam
  • 2 spsk sort sesam

Rør æggehvider og sukker sammen, til sukkeren er opløst. Tilsæt smøren, derefter melen og til sidst røres nødder og sesam frø i, rør til en ensartet dej. Fordel dejen i et meget tyndt lag på en bageplade med bagepapir. kagerne skal bages over flere gange ved 175 grader i 7-10 min. Lige når pladen kommer ud af ovnen, kan man skære, udstikker eller forme kagerne inden de køler af.

Vaniljecreme med kokosmælk 

  • 2 dl kokosmælk (evt. den knap så fede del af en dåse)
  • 2 æggeblommer
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk majsstivelse
  • 1/2 vaniljestang (eller et knsp vaniljepulver)
  • 2 dl. fløde eller kokos”fløde” til flødeskum

Bland sukker, vanilje og majsstivelse i en gryde, tilføj æggeblommerne og til sidst kokosmælken, pisk så der ikke er nogen klumper. Cremen varmes til den laver er par bobler, det er vigtigt man pisker kraftigt mens cremen tykner.

Lad cremen køle helt af. Pisk fløden til flødeskum og vend den med cremen, kom den i en sprøjtepose og gør klar til anretning.

Anretning 

  •  granatæble
  • Pynt: mynteblade, sort sesam og pistacienødder

Anret kagerne ved at sprøjte cremen på fordel granatæblekerner på hvert lag, pynt kagerne med hakkede pistacienødder, sort sesam og mynteblade.

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.