Site Loader

Ingredienser til 4 personer

  • 1 stort blomkål
  • 2 fed hvidløg
  • 5 gulerødder
  • 2 tsk karry
  • ½ tsk stødt chili (kan udelades)
  • 1+1 spsk olie
  • 400 gr kyllingebryst
  • Salt
  • 1 lille bundt forårsløg

Skær blomkål, gulerødder og hvidløg i små stykker. I en stor gryde varmes 1 spsk olie, karry og chili, når det begynder at dufte tilsættes grøntsagerne, derefter tilsættes kokosmælk og 5 dl vand. Lad suppen koge under låg i 10 minutter. Skær kyllingen i mindre stykker og steg på en pande i 1 spsk olie i et par minutter ved middelhøj varme. Suppen blendes helt glat enten med en stavblender eller i en stor blender. Smag til med salt og anret suppen med kylling og fintsnittet forårsløg

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.