Site Loader

Opskrift med rugbrød, den rækker til ca 15-20 tynde knækbrød.

  • 250 gr rugbrød
  • 250-300 gr vand (afhængigt af hvor tørt brødet er)
  • 2 dl blandede kerner, fx solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner og  sesamfrø,
  • 0,5 dl havregryn
  • Topping: sesamfrø og salt

Skær rugbrødet ud i grove stykker, udblød rugbrødet i vandet i mindst 1 time (gerne længere) rør rundt og “mas” rugbrødet i stykker en gang i mellem. Bland rugbrødsblandingen sammen med kerner og havregryn. Del dejen i to og rul hver halvdel ud mellem 2 stykker bagepapir, drys med sesamfrø og salt. Skær de udrullede deje ud til knækbrød med en kniv, bag begge plader ved 200 grader i ovnen i 20-25 minutter

Opskriften kan både lavet med både gammelt, tørt, frisk, rugbrød i skiver, med eller uden kerner.Man kan selvfølgelig også bruge rugbrød som har været frosset ned.

Mia

2 Replies to “Kerneknækbrød med rugbrøds rester”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.