Kyllingelår og kartofler i stegeso, serveret med græskarpure.

Det er rigtig nemt og simpelt at langtidsstege forskellige retter i en stegeso eller Römertopf. Det kan være alverdens grove grøntsager med enten okse, svin eller kylling. Her en en meget enkel opskrift på kyllingelår tilberedt i en stegeso. Men fyldet og krydderurterne kan nemt skiftes ud.

Opskrift til 2 personer

  • 2 kyllingelår
  • 300 gr små kartofler
  • Rosmarin eller Timian
  • Salt og peber

Rids skindet på kyllingelårene og gryder med salt, peber og rosmarin. Rens kartofler og kom alle tingene op i en stegeso. Bag i ovnen ved 150 grader i 2 timer og tilsidst 10 min. ved 240 grader.

Græskarpure

  • 0,5 Hokkaido græskar
  • Salt og peber
  • 0,5 dl Fløde

Skræl græskeret, skær det i grove stykker og kog det til det er mørt. Blend det kogte græskar med fløde og smag til med salt og peber.

img_5264 img_5269

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *