Kyllingsuppe med bønner og grønkål

Asiatisk kyllingfond/suppe base til suppe (til ca. 8 personer)

  • 4-6 kyllingskrog
  • 2 gulerødder
  • 2 løg eller forårsløg
  • 1 tsk koriander frø
  • 2-3 tørrede chilier
  • 1 cm ingefær eller galanga
  • Salt
  • Vand til at dække fyldet

Rens det grønne og skær det groft ud, kom alle tingene ned i en stor gryde, fyld vand til det dækker skrogene. Lad det hele koge i 3-6 timer. Sigt suppen og kog evt. lidt ind og smag til med salt (hvis man ønsker suppen mere koncentreret skal den først smages til med salt efter indkogning)

Pluk evt. kyllingekødet og brug som fyld til suppe.

 

Suppe med hvidebønner, grønkål og tomat (4 personer)

  • 3 Tomater
  • 3 Store håndfulde grønkål (uden stok)
  • 3 dl kogte hvide kogte bønner
  • Kyllingsuppe/fond
  • Brød

Skør tomater og grønkål i grove stykker, kom dem op i en gryde sammen med fond og bønner. Lad suppen koge 3 minutter og server med varmet eller ristet brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *