Site Loader

Vi besøgte en del forskellige markeder i Vietnam, jeg synes at det er en fed måde at opleve en del af de lokales hverdag. Som sagt besøgte vi en del forskellige markeder i Vietnam, både et gigantisk grossist market, et lille lokalt market, et meget turristet marked og nogle andre.

Her er et par af de markeder vi besøgte i Hanoi

IMG_0741

Cho Hom Market

Her besøgte vi “Cho Hom Makret” som var et mellem stort market med lidt af hvert både grøntsager, kød, tøj og køkkenudstyr.

IMG_0739

Det var det føste Marked vi besøgte så vi købte vi en kniv, en tallerken og nogle skeer, så vi kunne købe frugt og selv skærer det ud. På markedet købte vi også nogle mangoer og 1/4 jackfruit.

IMG_0744

Long bien market

Vi stod meget tideligt op en morgen, faktisk tog vi hjemme fra klokken 04:15 om morgnen. Vi tog en taxa for at besøge markedet “Long Bien market” som lå under broen Long Bien, hvorfra navnet kommer.

Det var et market hvor der primært er forretninger og restauranter der handler i kæmpe store portioner. Det lykkedes os at få købt noget frugt (til vores lange togtur) men det var lidt svært at købe, da mange ikke ville sælge så små portioner og ikke talte et ord engelsk, vi prøvede bare at give en seddel og pege på en frugt og se om vi fik noget, Nogle grinede når man kan en lille seddel og nogle steder blev vi nok også lidt snydt. Men det var stadigvæk meget billigt.

Man skal passe emget på hvor man går, de folk har meget travlt og der kan komme motorcykler, biler og folk med kæmpe store tunge kurve igennem de små gader. Man skal også passe på lommetyve, (selv nogle af de lokale gik med deres tasker på maven og passede på den)

Markedet begynder at lukke når solen står op ca. klokken 06:00.

Long Bien Marked er et gigantisk marked hvor de landmand kommer om natten og sætter op (de begynder ca. klokken 01:00, så man kan også besøge det om aftenen)

Det var en fed og meget anderledes oplevelse, og det kan også anbefales at gå hjem (hvis ikke man har alt for langt) og se det liv der er i gaderne, det er også en dejlig måde at lærer byen at kende på.

IMG_1452 IMG_1461 IMG_1462

Det lykkedes os at få købt en del frugt, blandt andet nogle af disse mangoer. Vi købte også vandmelon, dragerfrugt og passionfrugter

IMG_1447

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.