Madoplevelser i Florida

Disse super lækre burgere fik vi på KUSH som er en lille hyggelig hipster restaurant som ligger i Wynwood, Miami.

img_4752-2

Vi spiste selvfølgelig for det meste ude, men da vi boede i Wynwood havde vi lejet en lejlighed med et lille køkken så vi også selv kunne lave lidt simpel mad. Vi fik købt ind til salat med kylling, bacon, revet ost og bluecheese-dressing, der til fik vi 2 slags nachos med chilihumus og guacamole. super lækker og simpelt.

img_5006-2

På Key west var vi selvfølgelig nød til at smage en “lobster roll” som er meget populært og kendt fra det område, vi valgte “D. J. Clam Shack”. Det var et super lækkert måltid og en lidt anderledes måde at få hummer på. Den bestod af en helt blod brioche “roll”/bolle fyldt med hummersalat som bestod af hummer, en lille smule dressing og bladselleri, ved siden af fik vi serveret en lille coleslaw som også var rigtig god.

img_5007 img_4923

Vi kørste om morgenen ned mod key west, og stoppede ved en IHOP (international house of pancakes) for at spise morgenmad. Vi fik en meget fin morgenmad “kombo” med æg, bacon, hashbrown og forskellige slags pandekager (buttermilk, blueberry, Pumpkinspice og Newyork cheesecake)

img_4918 img_4744

Til frokost en dag, spiste vi på Cheesecakefactory hvor vi fik nogle virkelig lækre sandwichers.

img_4745 14914846_10155334265069409_1090380312_n

Vi ankom til Miami om aftenen ved 9 tiden, og for at vende os til deres tid, tog vi over til Bobba Gomp og fik en blandet tallerken med pomfritter, forskelligt slags friteret fisk og nogle forskellige dressinger.

img_4382

Vi fik naturligvis også en masse kaffe fra Starbucks, her en iste

img_4377-2

Morgenen inden vi tog på krydstogt fik ti en lækker stor morgenmad på denne fransk inspirerede restaurant ved navn Bastille, Maden var super lækker og der var ikke sparet på noget, vi fik ricottapandekager, egg benedict, spejlæg og scrambled eggs med tilbehør.

img_4986-2

Da vi havde køkken i Wynwood lavede jeg en stor porion traditionelle amerikanske s´mores som vi tog med til Key West og her er ved at spise ved poolen.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *