Markeder i Hoi An

Vi besøgte 2 markeder i Hoi An. Det største og mest kendte Hoi An market, det lå også i centrum. Det var noget turistet, da der er rigtig mange “cooking classes” i Hoi An, og de fleste besøger dette market. Det var et rigtig fint market, med Alt hvad man havde for: frugt, grønt, kød (okse, fjerkræ, svin), fisk, nudler, æg, streetfood og (tørvarer).

Vi kørte en del på cykel, og kørte forbi et lille lokalt market lidt uden for byen. Det var lidt anderledes end Hoi An market, og lidt mere ustruktureret. Det var meget lokalt og, tydeligt at se på den måde de kiggede på os, at der normalt ikke kom turister (fra vesten)

IMG_2170
En sjov ting som gik meget igen i hele Vietnam, var at de fleste “kasseapparater” i de små butikker og restauranter, bestod af en “danish butter cookie” dåse.
IMG_2185
Altid et stort udvalg af de lækreste eksotiske frugter.
IMG_2198
På Hoi An market var der også en stor fiske afdeling, med MEGET frisk fisk, (På de fleste markeder nogle af fiskene så friske at de stadig spræller)
IMG_2196
IMG_2191
IMG_2180
IMG_2177
Selvfølgelig også en masse friske nudler, forskellige slags og størrelser. Til højre kan man se kao lau nudler, som er en meget populær nuddelret fra Hoi An. (nudlerne har vist nok sin brune farve fra noget aske som er i dejen)
IMG_2149
Det lille lokale market havde selvfølgelig også FRISK fisk.

IMG_2154IMG_2152

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *