Müsli med hasselnød, chokolade og kakao

Opskrift til 1-2 glas

  • 4 dl grovvalsede havregryn
  • 4 spsk flydende honning (eller mere hvis man vil have den lidt sødere)
  • 3 spsk kakaopulver
  • 50 gr. mørk chokolade
  • 1 hasselnødder (jeg brugte ristede og afskallede, hvis man bruger normale kan de ristes med i ovnen.)

Bland havregryn, honning og kakaopulver i en skål og rør til ingredienserne er godt blandet sammen og honningen er godt fordelt. Kom blandingen op på en plade med bagepapir og bag müslien i ovnen ved 180 grader i 15-20 min.

Hak chokoladen og hasselnødderne, bland det med müslien når den kommer ud fra ovnen, hvis man ikke vil have at chokoladen smeltet sammen med det andet, kan man vente til at den er kølet helt af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *