Nudler, stegte grøntsager, kylling og peanutsauce

IMG_0464 (1)

4 personer

  • 1/4 Hvidkålhoved
  • 2 gulerødder
  • 2 spsk soya
  • 2 kyllinge bryster
  • Nudler
  • 2 spsk Peanutbutter
  • 3 spsk Vand
  • 1 tsk Fiskesause (kan undlades)
  • Chiliflager
  • Koriander

Skær hvert kyllingebryst i 4 lige store stykker og steg dem på en pande i lidt olie til de er færdige, læg dem til side. Skær hvidkål og gulerødder i stykker og steg det ved høj varme i lidt olie på en pande, tilsæt efter 1 minut sojaen og steg lidt mere. Kog nudlerne efteranvisningen på pakken mens dressingen lavet, bland peanutbutteren med vandet lidt ad gangen og tilsæt evt. fiskesauce eller salt. Anret det hele og drys lidt chili på toppen sammen med koriander.

IMG_0465

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *