Pad thai

Pad thai
Pad thai i min udgave

1 person

  • En håndfuld kogte risnudler (ikke helt kogt)
  • 0,5 kyllinge bryst eller andet kød
  • Forskellige grøntsager efter smag (spidskål (kål), bønnespirer, gulerødder, forårsløg, løg, hvidløg, peberfrugt, asparges, osv.)
  • 1-2 spsk neutral olie
  • 1,5 spsk fiskesauce
  • 1 spsk soya
  • 1 tsk palmesukker
  • 1 tsk limesaft
  • 1 æg
  • Ristede peanuts
  • Chiliflager

Skær grøntsagerne i passende stykker (aflange). Steg kød og grøntsager i olien i en wok eller en pande ved meget høj varme. tilsæt nudler og en lille smule vand og dressing – (Bland fiskesauce, soya, palmesukker og limesaft sammen), skub det hele til den ene side og slå ægget ud og bland det hele sammen. Hak peanuts og server pad thai med peanuts og chiliflager (evt. lime og koriander)

Lavet udenfor i en wok over gasblus (ligesom i thailand)
Lavet udenfor i en wok over gasblus (ligesom i thailand)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *