Pastaret med hjemmelavet persillepesto, fløde, grønt og skindstegt kylling

Persillepesto (1 glas)

  • 1 stort bundt persille
  • 1 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 dl pinjekerner eller solsikkekerner
  • 50 gr parmasanost
  • salt

Hak alle ingredienserne groft, kom den i en blender er blend til en passende konsistens. Juster evt. med ekstra olie og smag til med salt.

Opbevar i et rent glas og top gerne med lidt ekstra olie.

Pastaret med fløde, pesto, grønt og stegt kylling (4 personer)

  • 2 store kyllingebryster (gerne med skind)
  • 1 spsk olie
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 300 gr frossen helbladet spinat
  • 300 gr små tomater
  • 400 gr tørret pasta (husk at gemme lidt af kogevandet)
  • 2 dl fløde
  • 4 spsk persille pesto
  • Salt og peber

Snit foråsløg og hvidløg fint og skær tomaterne i kvarte. Rids skindet på kyllingebrysterne og steg dem på en pande i olien i 7-10 min. på hver side. Steg forårsløg, hvidløg og spinat panden. Kog pastaerne i saltet vand, lidt kortere tid end anvist på pakken. Saml derefter retten ved at tilføje, pesto, fløde, tomater, de kogte pastaer samt lidt af kogevandet fra pastaen. Smag til med ekstra salt og peber. Skær den stegte kylling i skiver og server retten.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *