Site Loader

Hummus med persille

  • 1 stor håndfuld persille
  • 1 dl olivenolie (udskift evt. halvdelen med vand)
  • 1 fed hvidløg
  • 50 gr parmasanost
  • 0,5 dl pinjekerner eller solsikkekerner
  • 1 tsk salt
  • 300 gr kogte kikærter

Skær parmasanosten i mindre stykker, kom alle ingredienser på nær kikærter i en fx en blender eller minihakker og blend det til en fin pesto, tilsæt kikærterne og blend til en passende konsisten, tilføj evt. lidt ekstra olie eller vand hvis hummusen skal være tyndere.

Rugbrødschips: Fordel tynde meget tynde skiver rugbrød på en bageplade med bagepapir, pensel evt. med olie og drys med salt, bag dem i ovnen ved 175 grader til de bliver helt sprøde.

Når de er afkølede kan de toppes med hummus og pyntes med flager af parmasanost.

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.