Poke bowl med quinoa, laks og avokado

Opskrift til 1 portion

  • 2 dl kogt quinoa (eller ris)
  • 1 stor gulerod
  • 1 stykke laks (som kan spises rå)
  • 1/4 avokado (lidt mere hvis det er en lille avokado)
  • 1 spsk “furikake” japansk tang/sesam drys (brug evt. sesam og nori-tang samt salt)

Fjern skind og det grå fedt fra laksen og skær den i mindre stykker. Brug en tyndskræller til at skær guleroden i tynde skiver. Skær avokadoen i skiver. Anret quinoaen i en skål eller dyb tallerken og top med laks, gulerod, avokado og top med furikake og evt. lidt ekstra salt.

Man kan variere opskriften som man vil, man kan bruge flere grøntsager, evt. erstatte noget af quinoaen med andet grønt, for at gøre det lidt mere til en salat. Laksen kan også udskiftet med andet fisk, kød eller fyld.

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *