Ramen med svinebryst og miso

Japansk nudelsuppe til 4-6 personer

Suppe med svinebryst og miso

  • 1 kg svinebryst
  • 2 svine ben eller 1 kyllingskrog
  • 1 tsk korianderfrø
  • 3 cm ingefær
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • Tørret eller frisk chili
  • 2 spsk soya
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 tsk sukker
  • 0,5-2 tsk miso (afhængig af koncentration på misopastaen)
  • Vand og salt

Del svinebrystet i 4-6 mindre stykker, steg ved middel-høj varme på en pande i ca 8 minutter på hver side, kødet skal have en god brun farve og stegeskorpe. Skær grøntsager og ingefær i grove stykker, kom alle ingredienserne (på nær salt) op i en gryde og kog mindst 2 timer, gerne mange flere. Sigt suppen, gem svinebrystet og smag til med salt.

Fyld og toppings 

  • Ramen nudler
  • Langtids tilberedt svinebryst
  • 1 majs kolbe (kogt 6-8 minutter)
  • Koriander
  • Forårsløg
  • Chiliflager
  • Lime
  • Evt. blødkogt æg

Kog nudlerne, de friske hjemmelavede skal blot koges 1 minut, skyl i koldt vand. Anret skålen med nudler i bunden. Lige før anretning hældes suppen over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *