Reaching Out Tea House

Vi besøgte dette meget hyggelige, stemningsfyldte tea-house i Hoi An, hvor meningen var at man skulle “Enjoy your tea in silence” som det også stod på væggen. De ansatte var døv-stumme, og talte dermed ikke, men de var rigtig søde og forklarede små ting med tegnesprog. Man fik bare en lille seddel hvor man kunne krydse af, hvad man ville have. Vi fik blandt andet en fin te-smagning. Man kunne også krydse af om teen/kaffen skulle være varm eller med is.

På bordrene lå nogle små træ-brikker med ord på, en notesblog og nogle blyanter, som var dem man kunne kommunikere med de ansatte med.

Det var en helt særlig stemning, og en oplevelse i sig selv at nyde sin te på denne måde.  Man fik serveret sin te i små kander med skilte på med hvilken slags te det var og hvor lang tid den skulle trække.

IMG_1917
Vi bestilte og en tallerken med småkager, som bestod af en masse forskellige hjemmelavede kager/søde sager blandt andet tørrede kokosbånd med forskellige smage, sesamsmåkager, kakao småkager, ingefærsmåkager og citronsmåkager

IMG_1896 IMG_1899 IMG_1890

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *