Rispapirsruller med grøntsager og peanut, chili dip

Farverige sommerruller:

  • Rispapir
  • Gulerødder
  • Rødkål
  • Avokado
  • Rød peberfrugt
  • Rødløg eller forårsløg
  • Hjertesalat
  • Evt. Mango
  • Evt. kylling eller andet kød.

Skær alle grøntsagerne fint ud, gerne “skær” med en tyndskræller (rødkål og gulerod), for at få det skåret helt tyndt. Dyp kort rispapiret i koldt vand, pas på det ikke knækker/splintre. Papiret skal blot gøres vådt, den bliver blødere mens den ligger på skærerbrættet og der kommes fyld ovenpå. Rul rispapiret stramt, dog uden det går i stykker.

Peanut, chili dip med skyr:

  • 3 spsk Peanutbutter
  • 4 spsk Skyr
  • 1 spsk Chilisauce (eller afhængighed af styrke)
  • 1 spsk Honning
  • 1 fed Hvidløg (evt. 0,5 tsk tørret og stødt)
  • 0,5 tsk Revet ingefær (evt. tørret og stødt)
  • 0,5 tsk Salt
  • 2 spsk Fiskesauce
  • 2-4 spsk Vand

Blend alle ingredienserne og smag til med salt, honning og chili.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *