Rødbedehummus og rugbrødschips

  • Kikærter (ca. 1 dåse)
  • 2 spsk Tahin
  • 1 mellem stor rødbede
  • vand
  • salt og peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk stødt spidskommen

Skral rødbeden og skær den i mindre stykker (evt. riv den hvis blenderen ikke er så stærk). Blend alle ingredienser i en blender og  smag til med sal og peber, og juster konsistensen med vand.

Brug som spread på brød eller i sandwich, server som dressing til en salat, eller server som dip til grøntsagsstave og rugbrødschips

Rugbrødschips

  • Daggammelt rugbrød (gerne med bløde gerne kerner)
  • Lidt olivenolie
  • Flagesalt (evt. med smag)

Skær rugbrødet i tynde skiver, pensel med en lille smule olie og drys med flagesalt. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *