Site Loader

Laksemousse

  • 150 gr røget laks
  • 150 gr laks (bagt, dampet eller stegt)
  • 100 gr flødeost
  • 2 dl græsk yoghurt
  • Salt og peber
  • 1 lille bundt purløg

Kom alle ingredienserne i en foodprocesser eller over flere gange i en minihakker. Smag til med salt og peber. Kom laksen i en sprøjtepose og på køl inden servering.

 

Samling af snack 

  • Butterdej
  • Rødløg
  • Vagtelæg
  • Dild

Rul butterdejen tynd, og stik små cirkler ud med en udstikker eller et lille glas. Bag ved 200 grader i 8-10 minutter, til de er puffede og gyldne. Vagtel ægene koges i 5 minutter, når æggene er kølet af pilles de og skæres i både. Skær rødløg ud. Prik evt. et hul i butterdejen når laksemoussen sprøjtes i, så den bliver fyldt mere op og ikke vælter. (saml dem lige inden servering, da de bliver bløde når de har stået 1 time eller 2)

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.