Site Loader

Muffins med jordbær og rabarber ca. 14 stk:

  • 200 gr blødt smør
  • 200 gr sukker
  •  200 gr mel
  • 2 æg
  • 0,5 dl mælk
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk natron
  • 150 gr jordbær (frosne eller friske)
  • 150 gr rabarber (i små stykker marineret med 250 gr sukker i mindst 12 timer)

Pisk smør og sukker til det bliver luftigt, tilsæt et æg ad gangen og derefter mælken. Bland alle de tørre ingredienser og vend det i dejen til der ikke er nogle klumper. Skær jordbærrene samt rabarber i små stykker, og vend dem i dejen, kom dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 180 grader i 14-16 minutter.

 

Hyldeblomstskum 

  • 3 dl hyldeblomstsirup
  • 10 æggehvider
  • 400 gr sukker

Sirup og sukker kommes i en gryde og varmes til 120 grader. Pisk æggehviderne stive og hæld den varme sukker i, i en tynd stråle mens der piskes. Pisk ved middel hastighed mens skummen køler af, ca 5 min. derefter 5 min. ved lav hastighed.

Pynt

Skær rabarber i julienne, giv sukker og vand et opkog og hæld det over de snittede rabarber. Skær jordbær i kvarter. Knus rødbede chipsene. Brænd skummet med en gasbrænder og pynt med de forskellige ingredienser.

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.