Spisesteder i Bruxelles

Bruxelles byder på rigtig mange lækre restauranter, både traditionelt belgisk mad og mad fra resten af verden, vi så især mange spisesteder fra mellemøsten. Her nogle af de bedste steder vi spiste belgisk mad, samt andre små oplevelser og billeder fra Bruxelles. Byen har også en del lækre konditorier med klassiske kager.

 Tonton Garby er en lille oste/sandwich butik, drevet af en rigtig flink og venlig mand som gør sig umage og tager sig god tid til at lave hver enkel sandwich, vi fik vi nogle utrolig lækre sandwiches, som helt klart var ventetiden hver.

Vi fik også prøvet den meget klassiske ristærte, som næsten alle bagere/konditorier i Bruxelles har, jeg må sige at den smagte dejligt, og bestemt langt bedre end forventet.

En dag til frokost spiste vi på denne meget klassiske restaurant og bar ved navn Le corbeau, man kunne primært få klassisk belgisk mad, vi fik blandt andet flamsk gryderet med oksekød.

Et andet must try i bruxelles eller belgien generelt er de rigtig gode autentiske belgiske pomfritter, her ved “Friterie Tabora”.  Det kan anbefales at prøve nogle forskellige saucer/dips, man dog betaler lidt ekstra for. Det skal også siges at disse fritter som at dobbelt friteret i oksefedt altså på nogen måde er de samme som man får på restauranterne, til fx. moules frites.

Vi fik rigtig lækker kaffe ved Aksum Coffee House

Bruxelles centrum er fyldt med hyggelige gader og flotte tegneserie malerier rundt omkring på murene

Vaffelworkshop, sjov og hyggelig aktivitet for hele familien, vi bagte Bruxelles vafler og ikke liege vafler som man kan købe på alle de turistede gader.

 

Fishbar Nordzee Mer Du Nord, Super lækker og frisk seafood.

Virkelig delikate og fine eclairs fra Pierre Marcolini

Vi Spiste lækker morgenmad i vores lejlighed. Primært bestående af oste hvilket udvalget var rimelig stort af i supermarkedet, og flutes og bagværk fra den nærmeste bager.

En aften spiste vi på denne klassiske belgiske restaurant Ches Leon nær grand place. Vi fik muslinger og en traditionel ret ved navn stoemp. God klassisk restaurant som kan anbefales.

Kaffe på vores meget lokale kaffebar Yuka Espresso Bar som lå næsten lige under vores lejlighed.

Vi var også inde i nogle af de rigtig mange chokolade buttikker som ligger over det hele i centrum.

Vi fik en rigtig lækker frokost på den farverige og hyggelige cafe Houtsiplou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *