Site Loader

Der er utrolig mange gode  restauranter og spisesteder i paris. Der er massere af klassiske franske bistroer, fine små bagerbutikker og meget mere.

vi fik selvfølgelig spist nogle forskellige croissanter, som paris jo er kendt for. vi smagte blandt andet den, som siges at være parises bedste, fra du pain et des idéesDet kan anbefales at prøve andet end den klassiske croissants, prøv fx. pain au chocolat, en mandelcroissant eller hvad bageren nu ellers har.

En fin lille bager, som var rykket ud på gaden. Vi fik en rigtig god mandelcroissant.

Et andet must i paris er at prøve en fransk crepe, her fik vi de salte udgaver med massere af lækkert fyld, de var begge rigtig gode og kan klart anbefales, vi fik dem ved chez nicos.

Vi fik en virkelig lækker morgenmad på en cafeen Season som er en mere moderne og ny cafe, med rigtigt fint og stort udvalg på menukortet, vi fik shakshuka, acaibowl, avokado toast og matcha pandekager.

 

De hyggelige gader var fyldt med flotte franske bistroer, med klassisk fransk mad. Vi besøgte denne ved navn Manfred hele to gange de vi var så tilfredse første gang. især deres rørte tatar og croque madame/croque monsier kan klart anbefales.

Vi var også ude og spise italiensk en aften på ober mama, som er kendt for deres pizzaer og pastaretter. Det var utroligt lækkert, og tror måske det er den bedste pizza jeg har smagt, jeg fik dem med trøffel og en masse andre ting. Helt sikkert en restaurant der er besøget hver, men på trods af at den er ret stor, er det altså nødvendigt at reservere bord.

En aften fik vi oste fondue, hvilket var en super fin og anderledes middag, vi besøgte restauranten pain, vin, fromageder var et rigtigt godt sted at få ostefondue, hvis man har lyst til at prøve det, de har dog ikke så meget andet end osterette.

Søndag frokost, prøvede vi en klassisk søndags frokost (ifølge nogle lokale), på restauranten Le Repaire de cartoucheDet var en super lækker frokost, hvor det hele var rigtig høj kvalitet. Til forret var der en fin buffet med forskellige delikatesser. Til hovedret fik vi serveret kylling fra rottiserie, svampe i fløde og nogle utroligt gode pomfritter. Til dessert var der den lækreste buffet med delikate og hjemmelavede franske desserter og derudover også nogle gode oste.

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.