Stegt kylling, blomkålspure, dampet grønkål og sprøds stenalderbrød

Opskrift til 4 Personer

  • 4 kyllinge bryster (gerne med skind)
  • Krydderier efter smag (paprika, peber og rosa peber)
  • 1 spsk oliven olie
  • 1 lille blomkål
  • 1/2 dl fløde
  • Salt og peber
  • 10 stilke grønkål
  • 1/2 stenalderbrød eller andet brød
  • Cherry tomater

Rids skindet på kyllingen og krydder med krydderier og salt, steg 3 min. med olie ved høj varme på skindsiden, vend kyllingen og steg ved svag varme i 15 min. Skær brødet i tynde skiver og bag i ovnen i 10 min. ved 200 grader. Skær blomkålen i mindre stykker og damp med 1-2 dl vand i ca. 3 minutter. blend blomkål, vand og fløde, smag til med salt og peber. Skær de groveste stilke af grønkålen og damp dem i 2 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *