Stegte udonnudler med gul curry, kylling og rejer

Opskrift til 4 personer:

  • 200 gr rå rejer (uden skal)
  • 200-300 gr kylling uden skind og ben. (i små stykker)
  • Udonnudler til 4 personer
  • 1,5 spsk gul currypaste (kan fx udskiftes med rød eller grøn)
  • 2 spsk kokosolie
  • 3 forårsløg (kun det grønne)
  • 1-2 røde peberfrugter eller snack peberfrugter
  • 2 spsk soya

Snit peberfrugt og forårsløg. Kog nudlerne 1 minut mindre end anvisningen på pakken. Varm en pande til høj varme rist karryen af og tilsæt kyllingen, efter 2 minutter tilsættes rejerne. Tilføj resten af ingredienserne og rør rundt, ved høj varme til retten er sammenhængende (ca 1 min.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *