Stir fried kylling med cashewnødder og ananas

Opskrift til 4 personer:

  • 400 gr kylling uden ben
  • 1/2 Ananas
  • 2 løg
  • 1 bundt forårsløg (ca. 5 styk)
  • 3 fed hvidløg
  • Chili flager (1 knsp – 1 tsk afhængig af styrke)
  • 2 spsk olie
  • 3 spsk østersauce
  • 1,5 spsk fiskesauce
  • 1,5 spsk lys soja sauce
  • 1 tsk tamarind-pure
  • 1 dl kyllingefond/suppe (fx en rest pho suppe)
  • 1,5 dl cashewnødder
  • Ris til servering

Skær ananas og kylling i mindre tern/stykker, hak hvidløg, skær løg i både, og forårsløgene skæres i aflange stimler. Steg kylling ved høj varme i 1 spsk olie, løg, hvidløg, chili og olie tilføjes og der steges videre. Tilsæt de resterende ingredienser på nær cashewnødder. Steg ved høj varme til at der meste væske er fordampet. Tilføj cashewnødder og server med ris.

 

Chiliflagerne kan med fordel skiftes ud med frisk rød chili.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *